Info Pelajar & Waris

logo-1

Selamat Datang ke 1BestariNet

Pertama kalinya, Internet mudah alih 4G berkelajuan tinggi dan Virtual Learning Environment (VLE) akan disediakan di semua sekolah seluruh Malaysia.

Pertama kalinya, setiap murid di Malaysia berpeluang menikmati kaedah pembelajaran bertaraf dunia.

Setiap murid berpeluang mendapat pendidikan cemerlang. Alaminya sekarang dengan melayari 1BestariNet.net atau yes.my untuk dapatkan ID Pelajar dan Waris.

Keterangan lanjut sila lawati laman 1Bestarinet ini.

 


 

 

 

=================================

Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah (SAPS) SAPS atau Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah ini merupakan sistem yang baru diperkenalkan. Dirangka bagi menjalankan fungsi sebagai pusat pengumpul, penyimpan dan menganalisis data peperiksaaan dalaman setiap sekolah di seluruh Malaysia. Sistem ini berfungsi hanya di atas talian ( online ) yang boleh dicapai oleh pihak tertentu seperti KPM, JPN, PPD dan sekolah. Penyediaan pusat data yang berpusat ini memberi kemudahan dan boleh digunakan oleh pihak KPM, JPN dan PPD untuk membuat perbandingan, analisis ataupun mengenalpasti kelemahan yang ada untuk diperbaiki. SEMAKAN IBUPAPA. SAPS telah menyediakan satu lagi kemudahan yang membolehkan pihak ibubapa melihat prestasi pencapaian anak mereka.Klik SINI

=========================================

 Cemerlang2014SPM-2013pmr-2013